Η Κατερίνα Στεφανίδη έδειξε με τον δικό της… χιουμοριστικό τρόπο τον θαυμασμό της προς το πρόσωπο της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη για τα τρομερά της κατορθώματα

Η Κατερίνα Στεφανίδη θέλησε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο instagram να εκφράσει τον θαυμασμό της προς την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό που κατέκτησε σε λίγες ημέρες στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Η αθλήτρια του βάδην έχει «αναγκάσει» ολόκληρη την Ελλάδα να υποκλιθεί στα κατορθώματα της και να της εκφράσει τον θαυμασμό για όσα κατάφερε να πετύχει η σπουδαία αυτή αθλήτρια.

Δεν θα μπορούσαν όμως να λείπουν όμως η αναγνώριση και τα καλύτερα λόγια προς το πρόσωπο της και από τους συναθλητές της στην Εθνική αποστολή, κάτι το οποίο απέδειξε η Κατερίνα Στεφανίδη με την ανάρτηση μιας ιστορίας στο instagram.

Συγκεκριμένα η ασημένια στο άλμα επί κοντώ, αθλήτρια έγραψε: «Έχω πάρει 4 μετάλλια σε ευρωπαϊκά από το 2014 και η Ντρισμπιώτη 2 σε μια εβδομάδα», συνοδεύοντας τις γραμμές αυτές με μια φωτογραφία της Αντιγόνης Ντρισμπιώτη.