Ο Pete Davidson φαίνεται να μην είναι έτοιμος να αφήσει την Κιμ Καρντάσιαν να φύγει, μετά τον χωρισμό τους, καθώς την «παρακαλεί» να του δώσει «άλλη μια ευκαιρία».

Ο 28χρονος κωμικός επικοινώνησε με τη μητέρα της σταρ του ριάλιτι, Kris Jenner, και τις αδερφές της με την ελπίδα ότι θα τον βοηθούσαν να επιστρέψει στην σχέση που είχαν με την 41χρονη.

Μια πηγή είπε στο ΟΚ! Magazine, «Ο Pete παλεύει για να σώσει τη σχέση. Παρακαλεί την Κιμ να του δώσει άλλη μια ευκαιρία και μάλιστα επικοινώνησε με τη μητέρα της, Kris Jenner, και τις αδερφές της για να ζητήσει τη βοήθειά τους».

«Ο Pete είναι πεπεισμένος ότι μπορεί να ξανακερδίσει την Κιμ. Θυμηθείτε, κανείς δεν πίστευε ότι κάποιος σαν τον Pete θα έβγαινε ποτέ με κάποια σαν την Κιμ, αλλά το έκανε. Τώρα θα προσπαθήσει να την ξανακερδίσει», πρόσθεσε η πηγή.

Ωστόσο, φαίνεται ότι η Κιμ δεν ενδιαφέρεται πλέον για τη συμφιλίωση, καθώς η ίδια πηγή λέει ότι ήταν αυτή που χώρισε με τον Pete εξαρχής.

«Ο Pete είναι υπέροχος τύπος αλλά πολύ έντονος. Θέλει να παντρευτεί αμέσως, αλλά η Κιμ δεν έχει χωρίσει ακόμη πλήρως», ανέφερε στο περιοδικό.

Πηγή: Must