Ο Ολυμπιακός ξεκινάει το νέο πρωτάθλημα με αλλαγές, αλλά έχοντας ως στόχο του τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 48ο συνολικά στην πλούσια ιστορία του.

Νέο πρωτάθλημα, ίδιος στόχος: Η κατάκτηση του τίτλου. Ο Ολυμπιακός  ξεκινάει τη Super League ψάχνοντας το four-peat. Το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα και 48ο συνολικά στην πλούσια ιστορία του. Έναν ακόμα τίτλο για τον θρύλο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι Ερυθρόλευκοι μπαίνουν στο νέο πρωτάθλημα με αρκετές αλλαγές, με μεγαλύτερη όλων την αντικατάσταση του Πέδρο Μαρτίνς από τον Κάρλος Κορμπεράν, αλλά αποφασισμένοι να κάνουν τα πάντα για να καταφέρουν να κατακτήσουν το βαρύτιμο τρόπαιο. Ένα ακόμα τρόπαιο, με το οποίο οι Πειραιώτες θα φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στο πέμπτο αστέρι.

Οι πρωταθλητές γνωρίζουν ότι το έργο τους δεν θα είναι εύκολο, αλλά έχουν αποδείξει ότι είναι φτιαγμένοι για τα δύσκολα. Ο Ολυμπιακός θα είναι η μοναδική ομάδα της χώρας που θα αγωνίζεται στην Ευρώπη και θα έχει πιο βαρύ πρόγραμμα από τους ανταγωνιστές του, αλλά διαθέτει το ρόστερ και τις λύσεις που χρειάζονται για να πετύχει τον στόχο του.

Πέρσι οι Πειραιώτες έκαναν… περίπατο στη Super League. Ξέφυγαν από νωρίς και έφτασαν με χαρακτηριστική άνεση στην κατάκτηση του τίτλου. Μάλιστα, στέφθηκαν και μαθηματικά πρωταθλητές μέσα στην Τούμπα. Στην έδρα ενός από τους συνδιεκδικητές του τίτλου. Ηταν σταθερά στην κορυφή καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και δεν έδωσαν δικαιώματα.

Δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης, αλλά και… αμφισβήτησης στους διώκτες τους. Το ίδιο θέλουν να κάνουν και φέτος. Να πάρουν από την αρχή τα ηνία στην κούρσα του τίτλου και στο τέλος να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ενός ακόμα.

Φέτος, δεν θα έχουν στον πάγκο τους τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος αποχώρησε από το μεγάλο λιμάνι μετά τον αποκλεισμό από την Μακάμπι Χάιφα, αλλά τον Ισπανό Κάρλος Κορμπεράν. Ο 39χρονος ήρθε για να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να πετύχουν τους στόχους τους. Την κατάκτηση του νταμπλ και μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Ηρθε για να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Να τον βοηθήσει να παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο. Να τον οδηγήσει σε τίτλους. Με σκληρή δουλειά, προσήλωση και συγκέντρωση.

Εχοντας στα χέρια του ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, το οποίο ενισχύθηκε με…