Τελικό χαρακτήρισε τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Κάρλος Κορμπεράν, ο οποίος στάθηκε και στα σημεία που θα πρέπει να βελτιώσουν οι Ερυθρόλευκοι για να εξασφαλίσουν την πρόκριση.

Το σύνθημα για την πρόκριση στα play off του Europa League έδωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Κάρλος Κορμπεράν.

Ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων μίλησε για τα σημεία στα οποία θα πρέπει η ομάδα του να παρουσιαστεί βελτιωμένη στη μεγάλη ρεβάνς με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, ώστε να εξασφαλίσουν οι Πειραιώτες το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Παράλληλα, ο Κορμπεράν ανέφερε πως η Σλάβια είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα καθώς χαρακτήρισε τελικό τη ρεβάνς με τους Σλοβάκους.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το τι μπορεί να αλλάξει: «Το πλάνο μας είναι να χρησιμοποιήσουμε τους καλύτερους παίκτες μας στις καλύτερες θέσεις για να πετύχουμε τον μοναδικό μας στόχο που είναι η νίκη – πρόκριση. Να είμαστε καλοί σε επίθεση και άμυνα. Να παρουσιάσουμε τα καλύτερα δυνατά σημεία μας».

Για τις επιστροφές που αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός σε αυτό το ματς: «Ξέρουμε όλοι ότι υπήρχαν παίκτες που έλειπαν στο πρώτο ματς, αλλά θα είναι διαθέσιμοι αύριο. Αυτό είναι ένα βήμα για να είμαστε βελτιωμένοι, ωστόσο χρειάζεται όλοι όσοι είμαστε εδώ να είμαστε βελτιωμένοι και όσο το δυνατόν καλύτεροι. Νομίζω πως ακόμα και να παίζαμε οι ίδιοι παίκτες αυτό δεν θα μας έκανε αδύναμους. Το αντίθετο».

Τι θετικό είδε στη Σλόβαν: «Είναι μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Αντιμετωπίζει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με τον τρόπο που αντιμετωπίζει και την τοπική διοργάνωση. Καθώς όμως αύριο πρόκειται για έναν τελικό καθώς κρίνεται η πορεία μας στην Ευρώπη, νομίζω πως ο συναισθηματικός παράγοντας και η ανταγωνιστικότητα θα είναι πιο σημαντικά από κάθε άλλο παράγοντα και οποιαδήποτε τακτική για τους δύο αντιπάλους».

«Πρέπει να υπάρχει ισορροπία»

Για το αν είναι οδηγός ο τρόπος που τελείωσε το προηγούμενο παιχνίδι: «Έκανα σαφή ανάλυση του προηγούμενου αγώνα και είδα ότι η ομάδα έκανε τα πάντα για να πάρει το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι όμως ότι επειδή ανοιχτήκαμε πολύ αφήσαμε χώρους και χάρη στον Βατσλίκ δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ. Πρέπει να υπάρχει ισορροπία. Ήταν μεγάλο ρίσκο για εμάς».

«Κατά έναν τρόπο ναι και κατά έναν τρόπο…