Ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κάνει μία τεράστια υπέρβαση, καθώς θέλει να ντύσει στα ”πράσινα” τον Μπερνάρντ. Ο Βραζιλιάνος είναι ποδοσφαιριστής τεράστιας κλάσης και μπορεί να ανεβάσει κατακόρυφα το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Μιλάμε για μία δουλεμένη επιλογή που έχει μελετηθεί πολύ από το ”τριφύλλι”.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχει δώσει το ”πράσινο φως” για την περίπτωση του Βραζιλιάνου. Κάτι το οποίο επίσης λέει πολλά, καθώς ο Σέρβος τεχνικός κοιτάζει τα πάντα ώστε να εγκρίνει έναν παίκτη. Ακόμη και τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Του αρέσει μάλιστα πολύ.

Ο Μπερνάρντ, έχει απορρίψει πολλές προτάσεις από ομάδες τις τελευταίες ημέρες. Ενώ μόλις σήμερα, διέψευσε κάθε σενάριο επαφής του με την Κορίνθιανς. Να τονίσουμε πως ο ποδοσφαιριστής, κάνει κανονικά προετοιμασία. Η ομάδα του η Σαρίγια, βρίσκεται σχεδόν έναν μήνα στην Αυστρία και προετοιμάζεται για την νέα σεζόν. Μάλιστα, έχει δώσει και πέντε φιλικά με τον ίδιο να έχει αγωνιστεί σε όλα.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, σε περίπτωση που οι ”πράσινοι” καταφέρουν να τον αποκτήσουν, η άφιξη του στην Ελλάδα θα είναι υπόθεση ωρών. Ενώ θα είναι και έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Εξάλλου η φυσική του κατάσταση είναι σε άριστα επίπεδα. Πολλοί θα αναρωτηθούν τώρα το εξής. Γιατί ο ίδιος έφυγε σε τόσο καλή ηλικία από την Ευρώπη; Εύκολο να το λες, αλλά τα χρήματα που παίρνει στην Σαουδική Αραβία είναι πολλά. Εξάλλου τέτοιες περιπτώσεις παικτών, που έφυγαν από την Ευρώπη ενώ είχαν να δώσουν πολλά ακόμη, θα βρούμε αρκετές.

Τέλος, για να πάμε και στην ουσία, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι πιθανότητες του Παναθηναϊκού για να τον αποκτήσει είναι σοβαρές. Ωστόσο υπάρχουν και πολλές δυσκολίες στην όλη υπόθεση. Δυσκολίες που δεν είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Επομένως, πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα και να περιμένουμε για ο΄ τι νεότερο.

Πηγή: paopantou