Η Λίντα Εβαντζελίστα επέστρεψε στο μόντελινγκ, αφού πέρασε χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά από μια αισθητική επέμβαση που την άφησε παραμορφωμένη.

Το 57χρονο μοντέλο αναγκάστηκε να «κρυφτεί», καθώς η θεραπεία κρυολιπόλυσης που έκανε πριν από 6 χρόνια, την άφησε παραμορφωμένη. 

Το γνωστό μοντέλο εμφανίστηκε στο εξώφυλλο της βρετανικής «Vogue» και δήλωσε ότι δεν έχει συνέλθει ακόμα από τη δοκιμασία, καθώς ποζάρει με το πρόσωπό της να συγκρατείται από ταινία και λάστιχο.

 
 
 
 
 

«Έχω θεραπευτεί ψυχικά; Απολύτως, όχι. Ωστόσο, είμαι τόσο ευγνώμων για την υποστήριξη που πήρα από τους φίλους μου και από τον χώρο εργασίας μου. Δεν πρόκειται να με δείτε με μαγιό, αυτό είναι σίγουρο. Θα είναι δύσκολο να βρω δουλειές με πράγματα που προεξέχουν από μένα, χωρίς ρετούς, χωρίς να στριμώχνομαι σε πράγματα, χωρίς να κολλάω κομμάτια μου με ταινία», ανέφερε η ίδια στη συνέντευξή της. 

Εμφανιζόμενη στο εξώφυλλο του περιοδικού, η Λίντα Εβαντζελίστα είπε ότι δεν πειράζει που το πρόσωπό της έχει αλλοιωθεί στις φωτογραφίες, επειδή «είναι εδώ για να δημιουργήσουν φαντασιώσεις».

Η Λίντα Εβαντζελίστα

«Αυτό δεν είναι το σαγόνι και ο λαιμός μου στην πραγματική ζωή και δεν μπορώ να κυκλοφορώ με ταινία και λαστιχάκια παντού», παραδέχτηκε.

«Ξέρετε κάτι, προσπαθώ να αγαπώ τον εαυτό μου όπως είναι. Για τις φωτογραφίες πάντα σκέφτομαι ότι είμαστε εδώ για να δημιουργήσουμε φαντασιώσεις. Δημιουργούμε όνειρα. Νομίζω ότι αυτό επιτρέπεται», πρόσθεσε η ίδια. 

Τον Σεπτέμβριο, η Λίντα κατέθεσε αγωγή, μηνύοντας τη μητρική εταιρεία CoolSculpting, Zeltiq Aesthetic Inc, για αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ισχυρίστηκε ότι δεν ήταν σε θέση να εργαστεί από τότε που υποβλήθηκε σε επτά θεραπείες από τον Αύγουστο του 2015 έως τον Φεβρουάριο του 2016. 

Πηγή: skai.gr