Συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη από υπουργούς της κυβέρνησης

Την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο μέσα σε λίγες μέρες στο βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Στίβου του Μονάχου, συγχαίρουν υπουργοί της κυβέρνησης.

Μοναδική

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στα social media συγχαίρει την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για την κατάκτηση του δεύτερου χρυσού μεταλλίου στο βάδην στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου. Χαρακτηριστικά έγραψε:

  • Διαβάστε επίσης Αντιγόνη Ντρισμπιώτη: Δάκρυα χαράς στην απονομή του χρυσού: «Δεν πίστευα καν πως θα είμαι στα μετάλλια»

«Χίλια μπράβο στη σπουδαία αθλήτρια, στη σπουδαία Ελληνίδα, στη σπουδαία γυναίκα Αντιγόνη Ντρισμπιώτη. Μοναδική με το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο βάδην στους Πανευρωπαϊκούς αγώνες. Υποκλινόμαστε!».

Σ’ ευχαριστούμε

«Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη για το δεύτερο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο, αυτή τη φορά στα 20 χιλιόμετρα βάδην. Αντιγόνη, σε ευχαριστούμε!», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας σε ανάρτησή του στο twitter.

Διπλά χρυσή

«Διπλά χρυσή! Θερμά συγχαρητήρια στην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, Πρωταθλήτρια Ευρώπης και στα 20χλμ βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου στο Μόναχο», αναφέρει ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης σε ανάρτησή του στο twitter.

«Μας κάνεις όλους υπερήφανους γράφοντας ιστορία, ξανά!», προσθέτει.