Όσα είπε η πρώην σύντροφος του Ράιαν Γκιγκς στην κατάθεσή της στο δικαστήριο.

Συνεχίστηκε την Τρίτη (9/8) η δίκη του Ράιαν Γκιγκς ο οποίος κατηγορείται για επίθεση στην πρώην σύντροφό του αλλά και στην αδερφή της, με τις αποκαλύψεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Η Κέιτ Γκρέβιλ ισχυρίστηκε ότι ο Ουαλός είχε άλλες 8 παράλληλες σχέσεις, ενώ ήταν μαζί της και τόνισε πως το ανακάλυψε όταν τσέκαρε το τάμπλετ του. Όταν η πρώην του τσέκαρε το τάμπλετ του, ο Γκιγκς φέρεται μάλιστα  να την χτύπησε με κουτουλιά, όπως καταγγέλλει η ίδια.

«Η πραγματικότητα ήταν πολύ χειρότερη»

Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε πως έλεγξε τη συσκευή του γιατί έπρεπε να μάθει την αλήθεια, αφού ο Γκιγκς αρνούνταν πως την απατούσε. «Η πραγματικότητα ήταν πολύ χειρότερη από ό,τι μπορούσα να φανταστώ. Οκτώ γυναίκες με τις οποίες είχε σχέσεις όσο ήταν μαζί μου. Πλήρεις σχέσεις», ανέφερε και συνέχισε: «Ήταν σαν δύο διαφορετικά άτομα. Μία ήταν καλός άνθρωπος, μία ήταν κακός».

Περιέγραψε, επίσης, ένα συμβάν που είχε λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της διαμονής τους σε ένα ξενοδοχείο. Εκεί, υποστήριξε πως την έπιασε δυνατά από τους καρπούς, την έσερνε στο πάτωμα και στη συνέχεια την πέταξε γυμνή έξω από το δωμάτιο, με την ίδια να νιώθει σοκαρισμένη και ντροπιασμένη. «Ήταν η πρώτη φορά που ήταν επιθετικός μαζί μου», υποστήριξε.

Ο Γκιγκς φέρεται να έχασε τον έλεγχο και να την χτύπησε εκ νέου με κουτουλιά, αφού του ανακοίνωσε πως αποφάσισε να τον χωρίσει, ενώ στη συνέχεια χτύπησε με αγκωνιά την αδερφή της Έμα στο σαγόνι, η οποία προσπαθούσε να τον τραβήξει για να μην την χτυπήσει.