Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καθόλου κάλυψη, προκειμένου να καταγράφονται όσα θα γίνουν στο «Γ. Κασιμάτης», οι Ερυθρόλευκοι ζητούν να υπάρχει Εισαγγελέας, η παρουσία του οποίου θα εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Ξεκίνησαν από νωρίς οι «ομορφιές» φέτος στην Α1 χάντμπολ ανδρών, με το ντέρμπι της Δευτέρας (19/9) ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να πραγματοποιείται με κόσμο στις κερκίδες του «Γ. Κασιμάτης», παρότι οι Κιτρινόμαυροι «κουβαλούν» τιμωρία από τους περσινούς τελικούς.

Σε μια χώρα που θα ίσχυαν οι νόμοι και φυσικά οι τιμωρίες, το παιχνίδι θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών. Στην Ελλάδα, ωστόσο, φαίνεται ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, με τον αθλητικό δικαστή να αποφασίζει και να… διατάζει τη διεξαγωγή του ντέρμπι με παρουσία οπαδών στο «Γ. Κασιμάτης».

Το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον πρωταθλητή Ολυμπιακό, μετά τη σχετική απόφαση του αθλητικού δικαστή, θα διεξαχθεί παρουσία οπαδών, αλλά χωρίς τηλεοπτική κάλυψη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με το ότι η ΑΕΚ δεν θα καλύψει μέσω live streaming την αναμέτρηση, στερεί από τους φιλάθλους την δυνατότητα να έχουν οποιαδήποτε εικόνα.

Ένα ματς που πραγματοποιείται σε ένα γήπεδο, στο οποίο κάθε χρόνο γίνονται… διάφορα, με τους Πειραιώτες να ζητούν την παρουσία Εισαγγελέα, για να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της αναμέτρησης.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει καθόλου κάλυψη, προκειμένου να καταγράφονται όσα θα γίνουν στο «Γ. Κασιμάτης», οι Ερυθρόλευκοι ζητούν να υπάρχει Εισαγγελέας, η παρουσία του οποίου θα εγγυηθεί την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, για την 1η αγωνιστική της Handball Premier.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι για τα όσα συνέβησαν στους περσινούς τελικούς της Α1 χάντμπολ ανδρών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, έχει επιβληθεί επίσης τιμωρία και στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού, για τον οποίο όμως ισχύουν κανονικά οι δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και η απαγόρευση μετάδοσης των παιχνιδιών τους.

Κλείνοντας, είναι απορίας άξιο ποια φαεινά μυαλά… εμπνεύστηκαν την ποινή της απαγόρευσης τηλεοπτικής μετάδοσης την οποία εφαρμόζουν μόνο στα ερασιτεχνικά αθλήματα κατά το… δοκούν και ποιοι είναι εκείνοι που δεν επεμβαίνουν για να τον αναιρέσουν αφού στερείται λογικής και…